Karnevalska grupa Par – Nepar


Poštovani studenti,

kao što većina od Vas i zna, studenti Visoke poslovne škole PAR i naša karnevalska grupa „Par-NePar“ već godinama sudjeluju na Međunarodnom riječkom karnevalu.

Kako se bliži trenutak prijave maske za ovogodišnju karnevalsku povorku, molio bih Vas da razmislite o maski za naš ovogodišnji nastup. Dobre ideje slobodno podijelite sVašim predstavnikom Studentskog zbora ili s Evidencijom studija tijekom ovog tjedna, a zaključno s petkom, 15. prosinca.

Novina ovogodišnjeg karnevala je i 1. Carival DJ Party koji će se održati u subotu, 03. veljače, a koji će biti povorka učenika srednjih škola, domova, fakulteta i studentskih udruga. Važno je napomenuti kako sudjelovanje na ovoj povorci ne isključuje sudjelovanje na glavnoj, Međunarodnoj povorci koja će se održati u nedjelju, 11. veljače 2018. godine.

Također, naša grupa ima priliku sudjelovati i u izboru za Kraljicu Riječkog karnevala 2018. godine. Iz tog razloga pozivamo zainteresirane studentice koje bi željele postati kandidatkinjom karnevalske grupe „Par-Nepar“ na Izboru Kraljice Riječkog Karnevala da se jave Evidenciji studija do petka, 15. prosinca.