Obavijesti vezane uz idući tjedan nastave (27.11. – 01.12.).


Poštovani studenti,

slijedi nekoliko obavijesti vezanih uz idući tjedan nastave (27.11. – 01.12.):

  • Nenad Antolović, voditelj studija bit će odsutan od ponedjeljka do četvrtka. Iz tog Vas razloga molimo da se za hitnoće vezane uz studij obratite u tajništvo Škole (telefon: 051/327-037 ili e-mail – info@par.hr)
  • Kako je već napomenuto u jednoj od prethodnih objava, u srijedu, 29. studenog, ide se na cjelodnevni studijski posjet u Rimac Automobile (Sveta Nedelja) i Podravku (Koprivnica) pa su sva predavanja zakazana za srijedu, 29. studenog otkazana. Detaljnije informacije o studijskom posjetu moći ćete potražiti u jednoj od Objava početkom idućeg tjedna.
  • Nažalost, radi neodgodivih obveza dekanice, u četvrtak, 30. prosinca NEĆE  se održati predavanja iz Osnova poslovnog upravljanja.
  • U petak, 01. prosinca imat ćemo priliku ugostiti Udrugu Informo koja će nam kroz Info dan predstaviti Erasmus za mlade poduzetnike. Program započinje u 14 sati, a detaljnije informacije potražite u nastavku Objave: PAR EYE PREZENTACIJA
  • Nakon Info dana nastavljamo s nastavom za izvanredne studente i nadoknadom izgubljenih satiju iz kolegija Leadership u digitalnoj ekonomiji prema sljedećem rasporedu:  Raspored – nastava za izvanredne studente.

Srdačan pozdrav