Obavijesti vezane uz nadolazeći tjedan nastave (04. – 08. prosinca)


Poštovani studenti,

slijedi nekoliko obavijesti vezanih uz nadolazeći tjedan nastave.

U srijedu, 06. prosinca smo za Vas pripremili dvije aktivnosti u koje se možete uključiti:

  • Na zamolbu Erasmus studenata organizirali smo izlet u Fužine u sklopu kojeg će biti organizirana prezentacija turističke zajednice s planovima o daljnjem razvoju gorskog turizma, organizaciji TZ-a i obilazak mjesta s gospodinom Jakovljevićem, direktorom turističke zajednice Fužine. U sklopu posjeta (ukoliko to dopuste vremenske prilike) planiran je i posjet špilji i obilazak u turističkom vlakiću. Na prijedlog Erasmusovaca putovat će se željeznicom, a polazak s glavnog željezničkog kolodvora predviđen je za u 12 sati (nalazimo se ispred Škole u 11 i 15). Predviđeni povratak iz Fužina je u 17 i 15. Cijena samog izleta neće prelaziti 100,00 kuna, a uključivat će prijevoz Rijeka-Fužine-Rijeka, turistički vlakić mjestom i ulazak u spilju. Zainteresirane studente svakako molimo da sa sobom ponesu X-icu s obzirom da će s njom ostvariti studentski popust.

NAPOMENA – molimo zainteresirane studente da se prijave na e-mail katarina.vorkapic@par.hr do najkasnije utorka ujutro.

Ujedno Vas obavještavam kako će studentima koji se odazovu pozivu biti opravdan izostanak s kolegija u srijedu poslijepodne.

  • Projekt Grada Rijeke, Startup inkubator Rijeka, kreće s novim ciklusom prijava devete generacije. Korisnici Startup-a su mladi ljudi, studenti i njihovi timovi koji posjeduju znanja i ideje s područja produkt dizajna, različitih znanstvenih i stručnih područja, informacijskih tehnologija, računalnih aplikacija, a dosad je i nekoliko studenata Visoke poslovne škole PAR postalo korisnicima Startup inkubatora koji im osigurava korištenje prostora i infrastrukture, stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora te pomoć u komercijalizaciji i pristupu mogućim izvorima financiranja. Usluga je za korisnike u razdoblju predinkubacije (6 mjeseci) u potpunosti besplatna. Prezentacija Startup inkubatora održat će se u srijedu, 06. prosinca s početkom u 15 sati u Auli (prije početka predavanja iz  Osnova jezičnog izražavanja (1. i 2. godina) i Poslovnog engleskog jezika V (3. godina).

 

U četvrtak, 07. prosinca, zainteresirani studenti će imati priliku usvojiti dodatna znanja iz odnosa s javnošću. Godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću izraz su priznanja strukovne udruge za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, namijenjene stručnjacima za odnose s javnošću zaposlenima u tvrtkama, u javnome sektoru, u nevladinim udrugama i u agencijama za odnose s javnošću te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja, a na edukaciji će biti pojašnjeni kriteriji ocjenjivanja i vrednovanja.

Sama radionica Hrvatske udruge za odnose s javnošću započet će u 17 sati.

Radi službene odsutnosti profesora Dražića i profesorice Nikolić, upućujemo sve studente prve godine da se odazovu pozivu na radionicu dok zainteresirane studente druge i treće godine pozivamo da nam se jave kako bi im opravdali izostanak.

VAŽNO – svi studenti koji su zainteresirani za pohađanje radionica dužni su se prijaviti putem e-maila podruznicaRI@huoj.hr.

Idući tjedan ćete saznati i termine održavanja nadoknade izgubljenih satiju iz Osnova poslovnog upravljanja.