PAR će posjetiti Olimpijke (ponedjeljak, 14.svibnja)


Poštovani studenti,

u ponedjeljak, 14.svibnja u 12 sati imat ćemo priliku ugostiti tri Olimpijke koje su se odlučile na izvanrednu pustolovinu: putovanje od Švicarske (gdje su radile u Međunarodnom Olimpijskom odboru) do Novog Zelanda (njihove domovine) – i to biciklima.

Njihove pustolovine možete pratiti kroz web stranicu http://www.thelongwayhome.co.nz/, a nakon Hrvatske put će nastaviti prema Turskoj, Iranu, Kini i jugoistočnoj Aziji…

Kako je jedan od njihovih ciljeva da se putem sreću s Olimpijcima i/ili ustanovama, s veseljem smo prihvatili prijedlog naše bivše studentice i Olimpijske Ane Jelušić, da ih ugostimo na našoj ustanovi.

Na druženju s olimpijkama bit će govora o ženskom poduzetništvu, ostvarivanju svojih snova, životnim pustolovinama, karijernim odlukama i planovima… Za Vas će druženje biti odlična prilika da se upoznate s tri snažne žene ali i da ih ispitate o njihovim sportskim karijerama i motivaciji koja se krije iza ulaska u ovaj pustolovni pothvat.

Prisutnost na ovom zanimljivom druženju vodit će se u evidenciju prisutnosti kolegija Poslovni engleski jezik 2 (1.godina) i Poslovni engleski jezik 4 (2.godina).

Srdačan pozdrav