PAR Poduzetnički kamp – prijave u tijeku!


U organizaciji Visoke poslovne škole PAR, grada Rijeke i Silos group, PAR Poduzetnički kamp se odvija već treću godinu, a nudi mnogo više od samog mentoriranja i networkinga. Prilika je to ne samo za poduzetnike ili one koji to žele postati, već i za građane željne novog znanja. Ove godine pripremili smo drugačiji program kojim nastojimo potaknuti ne samo startupe već i tvrtke različitih veličina kako bi pri razvoju svojih usluga i proizvoda razmišljali kao dizajneri, s korisnikom u samom središtu procesa.

Dizajnersko promišljanje tj. Design thinking je multidisciplinarna metoda racionalnog i intuitivnog razmišljanja kojom na kreativni način možemo doći do rješenja poslovnog problema, a u svrhu razvijanja novih proizvoda i usluga, realizacije postojeće ideje, razvijanja novih poslovnih modela, mijenjanja dosadašnje strukture poslovanja ili poboljšanja inovacijske kulture tvrtke.

Program će se održavati na Visokoj poslovnoj školi PAR od 28. do 31. kolovoza 2017. godine, u centru Rijeke, sa završnom manifestacijom na Trsatskoj gradini posljednjeg dana.

Što je novo ove godine?

  • tema: Design Thinking
  • tvrtke/partneri prezentiraju ideju/projekt
  • prijave su individualne, a sudionici će biti raspoređeni u timove: 20 sudionika, 5 sudionika u timu
  • svakom timu se pridružuje predstavnik tvrtke koja je prezentirala ideju
  • kroz radionice Design thinkinga, marketinga i prezentacijskih vještina tim predlaže novo rješenje
  • u finalnom natjecanju na Trsatskoj Gradini , timovi izlažu svoje rješenje

Raspored programa, kao i obrazac za prijavu, možete pronaći na web stranici: kamp.par.hr