Ponedjeljak, 09.travnja – posjet Surf’n’Friesu


Poštovani studenti prve godine,

u ponedjeljak, 09. travnja, studenti prve godine će u sklopu kolegija Osnove poslovne organizacije posjetiti Surf’n’Fries.

Franšizni lanac brze hrane Surf’n’Fries su pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, a danas imaju preko 70 franšizera u skoro dvadeset zemalja svijeta. Osim u Hrvatskoj, Surf’n’Fries danas radi u Austriji, Njemačkoj, Norveškoj, Irskoj, Rumunjskoj, Švedskoj, Iranu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Vijetnamu, Južnoafričkoj Republici, te susjednim zemljama – Sloveniji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori. U ovoj godini bit će otvoreni lokali i u Kuvajtu, Australiji i Indiji.

Gospodin Andrija Čolak, vlasnik, vodit će vas kroz poslovnu organizaciju i objasniti kako funkcionira franšiza.

Studenti se nalaze u 14 i 45 u predavaoni odakle će u 15 sati s profesoricom Fijolić krenuti prema Trpimirovoj 3 gdje se nalazi kompanija. Po završetku studijskog posjeta Surf’n’Friesu studenti se vraćaju na Fakultet gdje će se nastaviti predavanja prema rasporedu predavanja za ponedjeljak.

Ujedno pozivamo studente druge i treće godine studija koji su zainteresirani za posjetu da se jave na e-mail Evidencije studija – evidencija.studija@par.hr

Srdačan pozdrav